SI VOLS VEURE LES FOTOGRAFIES AMPLIADES, CLICA A SOBRE DE LA FOTOGRAFIA CORRESPONENT.

25/3/09

RECEPTES DIVERSES AMB BOLETS

Pastís de bolets Restaurant: Quo Vadis
Dificultat: mitjana
Preu: mitjà
Temps d'elaboració: 2 hores i 15 minuts
Ingredients per a 4 persones:
- 850 g de bolets variats
- 1 ceba grossa
- 5 ous
- 350 g de nata líquida
- 200 g de fons de carn
- 250 g de brou
- 200 g de mantega
- sal
- pebre
Preparació:
Poseu a desfer la meitat de la mantega, i quan ja estigui mig desfeta, afegiu-hi la meitat de la ceba picada, i deixeu que es vagi daurant. Mentrestant, salpebreu els bolets, tallats a trossos petits, barregeu-los amb la ceba ja daurada, remeneu-ho, i deixeu-ho coure. No els hi barregeu tots, deixeu-ne uns quants per fer la salsa. A part, feu bullir 250 g de nata líquida i el fons de carn, i aboqueu-ho als bolets. Remeneu-ho i barregeu-ho amb els ous batuts. A continuació, ompliu un motlle de flam amb la barreja, i feu-ho coure al bany maria, al forn, i durant 50 minuts. Per fer la salsa, desfeu la mantega i daureu-hi l'altra meitat de ceba picada. Quan ja estigui daurada, poseu-hi els bolets, i quan ja estiguin cuits, la resta de nata líquida i el brou de carn. Remeneu-ho i deixeu-ho bullir durant 10 minuts. Passat aquest temps, bateu la salsa amb la batedora, i coleu-la amb el colador xinès.
Font: www.bergueda.com
 
Boletaire Gironí és un bloc d'en Ferran Arizcun. Amb tots els drets reservats.