Ceps / Trompetes / Rossinyols
Ingredients: 1 K de bolets (com més variats millor), 1 K de picolat de tocino i bou, sal, pebre negre molt, ½ k de ceba, ½ cap d’alls, 1 patata d’uns 200 grams, aigua o caldo de carn, oli d’oliva.
Preparació: Filetejeu els bolets, ratlleu la ceba i els alls. Poseu la cassola al foc, poseu oli I s’ofregiu la ceba I els alls, quan la ceba comenci a canviar de color afegiu el picolat. Ratlleu la patat i afegiula al sofregit, incorporeu els bolets. Salpebreu Quan aquets cambien de color i comencen a veures cuits afegiu aiguafins a cobrir i ¼ de litre més. Retireu del foc als 20 minuts de bullir. La quantitat d'aigua depèn de lo espesa que us agradi la sopa.
enviat per David (Tortosa)
🔴 Arracades penjades (25 mm). Pissarra, plata i boleta de corall bambú 🔴
Pendientes colgados (25 mm). Pizarra, plata y bolita de coral bambú
-
🔴 Arracades penjades (25 mm). Pissarra, plata i boleta de corall bambú: 32€
🔴 Pendientes colgados (25 mm). Pizarra, plata y bolita de coral bambú: 32€
#a...
Fa 21 minuts
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada