SI VOLS VEURE LES FOTOGRAFIES AMPLIADES, CLICA A SOBRE DE LA FOTOGRAFIA CORRESPONENT.

25/3/09

RECEPTES DIVERSES AMB BOLETS

Crema de Bolets

Ingredients: 250 gr de bolets, o només de peus de bolet 2 escalunyes 40 gr de mantega 1 cullerada sopera de farina 1 l de brou de gallina 1 rovell d'ou 3 cullerades soperes de nata líquida Cerfull trinxat Sal i pebre blanc

Preparació: Renteu els bolets, escorreu-los i trinxeu-los. Peleu i trinxeu les escalunyes i feu-les estofar en una olla amb la mantega. Afegiu-hi els bolets i deixeu-los fregir una mica fins que s'hagi evaporat l'aigua que deixen anar. Espolseu la farina per sobre i deixeu-la enrosir una mica. Mulleu-ho tot amb el brou i deixeu-ho bullir a foc suau 20 minuts. Passeu-ho pel "pímer". Mescleu-hi la nata i el rovell, sense muntar. Afegiu-hi un cullerot de la sopa de bolets, aboqueu-ho tot a l'olla i remeneu per fer una mescla homogènia. Poseu a punt de sal i pebre i manteniu-ho calent. Quan serviu espolseu el cerfull trinxat per sobre. Es pot acompanyar de crostonets de pa fregit.

200g. de pulpa de tomate evaporada 10 costras de queso - Acostar un lecho de pulpa de tomate en los platos de servicio. - Cubrir con una capa de setas salteadas condimentadas. - Cubrir con el risotto. - Acabar con una costra de queso.
 
Boletaire Gironí és un bloc d'en Ferran Arizcun. Amb tots els drets reservats.