Gratinat de patates amb bolets
Ingredients: 60 gr de patates per persona 60 gr de bolets tallatas a làmines fines (xampinyó de cultiu, peu de rata, cep, carreretes etc.) Greix de rostit Sal, pebre, farigola en pols
Preparació: Peleu i talleu les patates a làmines de 1/2 cm. Poseu-les a coure amb aigua i sal, fins que comencin a estovar-se. Escorreu-les i deixeu-les refredar. Saltegeu els bolets amb una mica de greix de rostit o greix d'ànec i escorreu-los Unteu una plata de forn amb el greix. Disposeu una capa de patates, una de bolets, salpebreu i repetiu l'operació. Acabeu amb una capa de patata. Espolseu-hi una mica de farigola per sobre i regueu-ho amb una mica més del greix. Poseu-ho coure al forn a 250º fins que la part suerior sigui ben daurada. Ho podeu servir com a a acompanyament d'algun rostit. Ho podeu preparar per endavant i un cop fred tallar-ho a rectangles, triangles o cilindres i escalfar-ho al microones al moment de servir.
Apartats del blog (1) Clica l'apartat que t'interesi
- LES MEVES COLLITES (fotografies i comentaris sobre les caceres)
- COMESTIBLES EXCEL·LENTS.......... (opinió personal)
- COMESTIBLES BONS.......... (opinió personal)
- SENSE INTERÈS CULINARI.......... (opinió personal)
- BOLETS TÒXICS
- EL BOLET DE LA SETMANA (fotografies i explicacions sobre les espècies més habituals als boscos gironins)
Apartats del blog (2) Clica l'apartat que t'interesi
- ACUDITS GRÀFICS BOLETAIRES
- CURIOSITATS BOLETAIRES
- DITES BOLETAIRES (dites populars i dites meves)
- VÍDEOS SOBRE BOLETS
- PRESENTACIONS SOBRE BOLETS
- DIBUIXOS DE BOLETS (il·lustracions, dibuixos per a la mainada, dibuixos per colorejar...)
- POEMES SOBRE BOLETS
- RECEPTES AMB BOLETS
- ALTRES
- ATHLETIC CLUB DE BILBAO
SI VOLS VEURE LES FOTOGRAFIES AMPLIADES, CLICA A SOBRE DE LA FOTOGRAFIA CORRESPONENT.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada