Bacallà amb llengua de bou, llenegues i shitake
Una recepta ràpida i que resulta molt eficient que vaig fer el diumenge passat.
- Bacallà
- Cebes
- Alls
- Vi blanc sec
- Bolets. En aquest cas, llengua de bou, shitake i llenegues.
En una cassola de terrissa hi posem oli i els alls tallats a làmines, quan estan daurants els retiro i reservo. Tot seguit hi sofregirem la ceba tallada a làmines finetes, un cop està a punt de fer-se, hi afegeixo els bolets tallats a trossos i que previament ja estan passats per la paella (jo en aquest cas vaig treure una de les bosses de bolets que tenia al congelador i que ja tenia cuits).
Un cop ben cuit, i afegeixo un got de vi blanc i que redueixi.
Rectifiquem de sal.
Mentrestant enfarino els trosso de bacallà i els passo per la paella i ho afegiré tot seguit a la cassoleta.
Al damunt hi posaré pebre vermell i els alls fregits i deixarem que faci xup xup una estoneta tot plegat.
Apartats del blog (1) Clica l'apartat que t'interesi
- LES MEVES COLLITES (fotografies i comentaris sobre les caceres)
- COMESTIBLES EXCEL·LENTS.......... (opinió personal)
- COMESTIBLES BONS.......... (opinió personal)
- SENSE INTERÈS CULINARI.......... (opinió personal)
- BOLETS TÒXICS
- EL BOLET DE LA SETMANA (fotografies i explicacions sobre les espècies més habituals als boscos gironins)
Apartats del blog (2) Clica l'apartat que t'interesi
- ACUDITS GRÀFICS BOLETAIRES
- CURIOSITATS BOLETAIRES
- DITES BOLETAIRES (dites populars i dites meves)
- VÍDEOS SOBRE BOLETS
- PRESENTACIONS SOBRE BOLETS
- DIBUIXOS DE BOLETS (il·lustracions, dibuixos per a la mainada, dibuixos per colorejar...)
- POEMES SOBRE BOLETS
- RECEPTES AMB BOLETS
- ALTRES
- ATHLETIC CLUB DE BILBAO
SI VOLS VEURE LES FOTOGRAFIES AMPLIADES, CLICA A SOBRE DE LA FOTOGRAFIA CORRESPONENT.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada