SALSA DE BOLETS AMB SPAGUETTIS / CARN o el que sigui
Ingredients per 4 persones:
- 4 Cebes
- 500 gr. llenegues i/o barreja de bolets
- 2 tetabricks de Crema de llet o crema de llet d'avena (Botiga de productes naturals)
- Sal
- Pebre
- Una mica de Nou moscada
Talla la ceba fineta i ben passadetes per la paella.
En una altre paella fregim alguna llenega que reservarem a part per posar al damunt del plat al finalitzar-ho.
La resta les passem ben passades pero que no quedin seques i ho ajuntem tot amb la ceba, un pessic de nou moscada i 1 tetabrick de crema de llet i ho passem pel túrmix en un pot.
Ho tornem a la paella junt amb l'altre pot de crema de llet i que bulli 5 minuts i tirar-ho al damunt de la pasta / carn o el que sigui i aleshores hi afegim al damunt les llenegues tallades a làmines per adornar.
Apartats del blog (1) Clica l'apartat que t'interesi
- LES MEVES COLLITES (fotografies i comentaris sobre les caceres)
- COMESTIBLES EXCEL·LENTS.......... (opinió personal)
- COMESTIBLES BONS.......... (opinió personal)
- SENSE INTERÈS CULINARI.......... (opinió personal)
- BOLETS TÒXICS
- EL BOLET DE LA SETMANA (fotografies i explicacions sobre les espècies més habituals als boscos gironins)
Apartats del blog (2) Clica l'apartat que t'interesi
- ACUDITS GRÀFICS BOLETAIRES
- CURIOSITATS BOLETAIRES
- DITES BOLETAIRES (dites populars i dites meves)
- VÍDEOS SOBRE BOLETS
- PRESENTACIONS SOBRE BOLETS
- DIBUIXOS DE BOLETS (il·lustracions, dibuixos per a la mainada, dibuixos per colorejar...)
- POEMES SOBRE BOLETS
- RECEPTES AMB BOLETS
- ALTRES
- ATHLETIC CLUB DE BILBAO
SI VOLS VEURE LES FOTOGRAFIES AMPLIADES, CLICA A SOBRE DE LA FOTOGRAFIA CORRESPONENT.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada