SI VOLS VEURE LES FOTOGRAFIES AMPLIADES, CLICA A SOBRE DE LA FOTOGRAFIA CORRESPONENT.

25/3/09

RECEPTES DIVERSES AMB BOLETS

Garrinet confitat amb bolets i puré de patata Restaurant: Drolma
Dificultat: mitjana
Preu: alt
Temps d'elaboració: 3 hores i 30 minuts més una nit de maceració
Ingredients per a 4 persones:
- 1 garrinet de 3'5 k
- 3 l d'oli d'oliva
- 3 alls
- 10 fulles de llorer
- 2 branquetes de farigola
- 300 g de ceps (o altres bolets)
- 600 g de patates
- 150 g de mantega
- 1 gotet de crema de llet
- sal i pebre
Preparació:
Salpebreu el garrinet i poseu-lo en una safata amb el llorer, la farigola i els alls. Tapeu-ho amb paper film i deixeu-ho dues hores a la nevera. Passat aquest temps, passeu-lo en una cassola juntament amb l'acompanyament i cobriu-lo d'oli. Deixeu-lo coure a foc lent durant dues hores i mitja. Per a fer el puré, en una cassola a part, poseu un litre d'aigua freda i 4 patates amb pell. Saleu-ho. Quan les patates hagin bullit, peleu-les i passeu-les pel sedàs. Poseu una mica de mantega i crema de llet a la cassola i remeneu-ho. Traieu-lo del foc, i acabeu-ho de lligar amb mantega. Finalment, saleu els ceps i salteu-los en una paella amb una mica d'oli.
Font: www.bergueda.com
 
Boletaire Gironí és un bloc d'en Ferran Arizcun. Amb tots els drets reservats.