Garrinet confitat amb bolets i puré de patata Restaurant: Drolma
Dificultat: mitjana
Preu: alt
Temps d'elaboració: 3 hores i 30 minuts més una nit de maceració
Ingredients per a 4 persones:
- 1 garrinet de 3'5 k
- 3 l d'oli d'oliva
- 3 alls
- 10 fulles de llorer
- 2 branquetes de farigola
- 300 g de ceps (o altres bolets)
- 600 g de patates
- 150 g de mantega
- 1 gotet de crema de llet
- sal i pebre
Preparació:
Salpebreu el garrinet i poseu-lo en una safata amb el llorer, la farigola i els alls. Tapeu-ho amb paper film i deixeu-ho dues hores a la nevera. Passat aquest temps, passeu-lo en una cassola juntament amb l'acompanyament i cobriu-lo d'oli. Deixeu-lo coure a foc lent durant dues hores i mitja. Per a fer el puré, en una cassola a part, poseu un litre d'aigua freda i 4 patates amb pell. Saleu-ho. Quan les patates hagin bullit, peleu-les i passeu-les pel sedàs. Poseu una mica de mantega i crema de llet a la cassola i remeneu-ho. Traieu-lo del foc, i acabeu-ho de lligar amb mantega. Finalment, saleu els ceps i salteu-los en una paella amb una mica d'oli.
Font: www.bergueda.com
🥂 Arracades penjades copes de cava de plata. Calades 🥂 Pendientes
colgados copas de cava de plata. Caladas
-
🥂 Arracades copes de cava de plata. Calades. 3'7 cm alçada: 44€
🥂 Pendientes copas de cava de plata. Caladas. 3'7 cm altura: 44€
#cava #arracades #arra...
Fa 2 dies
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada