Rovellons
Ingredients: Millor si són “botens”, a trossos si són més grans. 1 k de rovelló, ½ l d’oli d’oliva, ½ de vinagre, 1 k de ceba, 1 cap d’alls pelats, pebre negre en gra al gust (12 grans aprox.), 2 fulles de llorer, sal al gust.
Preparació: Poseu l’oli a la cassola. Afegiu la ceba tallada molt fina, els alls, rovellons, llore, pebre, saleu i saltejeu.
Afegiu el vinagre i courem fins que l’aigua i el vinagre s’ evaporin.
Un cop cuits posar en pots de vidre esterilitzats i ben tapats.
Es posaran a bany de maria.
enviat per David (Tortosa)
💛 Penjoll de plata i pissarra "petit príncep" 💛 Colgante de plata y
pizarra "principito"
-
💛 Penjoll de plata i pissarra "petit príncep": 42€
32 mm de diàmetre
💛 Colgante de plata y pizarra "principito": 42€
32 mm de diámetro
#penjolls #pen...
Fa 13 hores


Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada