Rovellons
Ingredients: Millor si són “botens”, a trossos si són més grans. 1 k de rovelló, ½ l d’oli d’oliva, ½ de vinagre, 1 k de ceba, 1 cap d’alls pelats, pebre negre en gra al gust (12 grans aprox.), 2 fulles de llorer, sal al gust.
Preparació: Poseu l’oli a la cassola. Afegiu la ceba tallada molt fina, els alls, rovellons, llore, pebre, saleu i saltejeu.
Afegiu el vinagre i courem fins que l’aigua i el vinagre s’ evaporin.
Un cop cuits posar en pots de vidre esterilitzats i ben tapats.
Es posaran a bany de maria.
enviat per David (Tortosa)
🔴 El nostre clàssic de pissarra i corall bambú ara de 7 mm 🔴 Nuestro
clásico de pizarra y coral bambú ahora de 7 mm
-
🔴 El nostre clàssic de pissarra i corall bambú ara en format MINI de 7 mm.
Preu: 20€
🔴 Nuestro clásico de pizarra y coral bambú ahora en formato MINI de ...
Fa 1 setmana
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada