Risotto con bolets i tomaquet
Ingredients: 100g. + 70g. de mantega - 50g. + 70g. d'oli d'oliva extravirgen La Boella - 700g. de bolets ( ceps, trompetes, rossinyol...) trossejades - 250g. de ceba tendra - 5 dents d'all - 1/4g. de farigola - 1/4g. de llorer en pols - 2g. de cep sec en pols - 700g. d'arròs Vialone nano - 160g. de vi blanc de baixa acidesa - 600g. d'aigua de tomàquet
Preparació: Sopa de Bolets Preparació: Poseu una olla al foc amb la mantega, i a temperatura suau hi feu estofar la ceba i l'all. Mentrestant netegeu, renteu, escorreu i talleu els bolets a daus petits Aboqueu els bolets a la cassola, on deixaran la seva aigua; un cop aquesta aigua s'hagi evaporat afegiu-hi el brou i el pebre. Deixeu-ho coure uns 20 minuts. i al final poseu-ho a punt de sal i afegiu-hi les herbes trinxades. Aquesta sopa es pot guarnir amb retallons de pernil daurats a la paella, dauets de carn del brou, o llesquetes de pa torrat, espolsades amb formatge ratllat i gratinades.
font: www.edu365.cat
Apartats del blog (1) Clica l'apartat que t'interesi
- LES MEVES COLLITES (fotografies i comentaris sobre les caceres)
- COMESTIBLES EXCEL·LENTS.......... (opinió personal)
- COMESTIBLES BONS.......... (opinió personal)
- SENSE INTERÈS CULINARI.......... (opinió personal)
- BOLETS TÒXICS
- EL BOLET DE LA SETMANA (fotografies i explicacions sobre les espècies més habituals als boscos gironins)
Apartats del blog (2) Clica l'apartat que t'interesi
- ACUDITS GRÀFICS BOLETAIRES
- CURIOSITATS BOLETAIRES
- DITES BOLETAIRES (dites populars i dites meves)
- VÍDEOS SOBRE BOLETS
- PRESENTACIONS SOBRE BOLETS
- DIBUIXOS DE BOLETS (il·lustracions, dibuixos per a la mainada, dibuixos per colorejar...)
- POEMES SOBRE BOLETS
- RECEPTES AMB BOLETS
- ALTRES
- ATHLETIC CLUB DE BILBAO
SI VOLS VEURE LES FOTOGRAFIES AMPLIADES, CLICA A SOBRE DE LA FOTOGRAFIA CORRESPONENT.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada