CANELONS DE BOLETS
Tenir uns quants bolets congelats de la temporada passada, et permet fer plats com aquest.
A part dels bolets que ja tenia (cep, rovellons, camagrocs o moixernons, pinatells, potes de perdiu, blaquets ....) hi vaig afegir gírgoles i xampinyons que vaig trobar al mercat.
Es pasen els bolets per la paella i es tritura una mica (no gaire) un cop bullides les plaques, es posen els bolets a dins i es cargolen.
Es fa la Beixamel i es posa tot al forn amb una capeta de formatge al damunt.
🌈 Arracades de fil metàl·lic i plata 🌈Pendientes MOLDEABLES de hilo
metálico y plata
-
🌈Nous Colors🌈
Arracades de fil metàl·lic i plata: 18€.
2 models on es poden fer diferents formes
🌈Nuevos colores🌈
Pendientes MOLDEABLES de hilo metálic...
Fa 2 dies
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada