CANELONS DE BOLETS
Tenir uns quants bolets congelats de la temporada passada, et permet fer plats com aquest.
A part dels bolets que ja tenia (cep, rovellons, camagrocs o moixernons, pinatells, potes de perdiu, blaquets ....) hi vaig afegir gírgoles i xampinyons que vaig trobar al mercat.
Es pasen els bolets per la paella i es tritura una mica (no gaire) un cop bullides les plaques, es posen els bolets a dins i es cargolen.
Es fa la Beixamel i es posa tot al forn amb una capeta de formatge al damunt.
🔘 Arracada intercanviable de pissarra, plata i perla cultivada 🔘
Pendiente intercambiable de pizarra, plata y perla cultivada
-
❓Quina t'agrada més? Amb perla petita o gran? ...o simplement no t'agrada.
🔘 Arracada intercanviable de pissarra, plata i perla cultivada: 45€
❓¿Cuál te gu...
Fa 16 hores
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada