CANELONS DE BOLETS
Tenir uns quants bolets congelats de la temporada passada, et permet fer plats com aquest.
A part dels bolets que ja tenia (cep, rovellons, camagrocs o moixernons, pinatells, potes de perdiu, blaquets ....) hi vaig afegir gírgoles i xampinyons que vaig trobar al mercat.
Es pasen els bolets per la paella i es tritura una mica (no gaire) un cop bullides les plaques, es posen els bolets a dins i es cargolen.
Es fa la Beixamel i es posa tot al forn amb una capeta de formatge al damunt.
💛 Penjoll de plata i pissarra "petit príncep" 💛 Colgante de plata y
pizarra "principito"
-
💛 Penjoll de plata i pissarra "petit príncep": 42€
32 mm de diàmetre
💛 Colgante de plata y pizarra "principito": 42€
32 mm de diámetro
#penjolls #pen...
Fa 13 hores


Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada