SI VOLS VEURE LES FOTOGRAFIES AMPLIADES, CLICA A SOBRE DE LA FOTOGRAFIA CORRESPONENT.

25/3/09

RECEPTES DIVERSES AMB BOLETS

Conill amb rovellons a la cassola

Restaurant: Amaré
Dificultat: mitjana
Preu: mitjà
Temps d'elaboració: 1 hora 50 minuts
Ingredients per a 4 persones:
- 1 kg de conill
- 3 cebes
- 1/4 de kg de rovellons
- 2 cullerades de tomàquet ratllat
- 1 copeta de brandi
- romaní
- sal
- aigua
- oli d'oliva
Per a la picada:
- 5 grans d'all
- 1 llesca de pa torrat
- pinyons
- ametlles torrades
- julivert
Preparació:
En una paella amb oli calent, fregiu una mica els talls de conill. Quan ja estiguin daurats, traieu-los i reserveu-los. Coleu l'oli, poseu-lo en una cassola i daureu-hi la ceba tallada en juliana. Mentre la ceba es va fent, aprofiteu per preparar la picada. Poseu en un morter una mica de sal i els alls, aixafeu-ho bé, i després piqueu-hi les ametlles i els pinyons, el pa torrat, i finalment el julivert. Un cop la ceba estigui daurada, afegiu-hi els rovellons i deixeu-los fregir una mica. Tot seguit, aboqueu-hi la picada i sofregiu-la, remenant tot sovint per evitar que es cremi. Per acabar la salsa, només us faltarà sofregir-hi dues cullerades de tomàquet ratllat. Un cop tingueu la salsa a punt, poseu-hi els talls de conill i el conyac. Deixeu-ho uns segons al foc, aboqueu-hi l'aigua, tireu-hi una mica de romaní i coeu-ho, tapat, durant 20-25 minuts. Passat aquest temps, ja podreu servir el plat.
Font: www.bergueda.com
 
Boletaire Gironí és un bloc d'en Ferran Arizcun. Amb tots els drets reservats.