Carpaccio de Ceps Marinats amb llimona i oli d'oliva
Ingredients: 100 gr de ceps per persona (millor els petits i molt tendres, que tinguin encara el barret tancat) suc de llimona 1/6ª part Oli verge d'oliva 5/6 parts Sal d'escates Optatiu (vinagre balsàmic reduït a la paella.)
Preparació: Netegeu els ceps amb un drap humit i peleu-ne els peus. Talleu-los a làmines molt fines i disposeu-los en un plat. Mescleu el suc de llimona amb l'oli, batent-ho tot amb l'enganyamarits perquè s'emulsioni. Amb un pinzell, pinteu generosament els ceps amb aquesta mescla i espolseu-hi una mica de sal d'escates per sobre. No hi va malament afegir-hi unes gotes de vinagre reduït per sobre. Deixeu-ho macerar uns 10 minuts abans de menjar. Podem fer el mateix amb xampinyons de cultiu.
font: www.edu365.cat
💛 Penjoll de plata i pissarra "petit príncep" 💛 Colgante de plata y
pizarra "principito"
-
💛 Penjoll de plata i pissarra "petit príncep": 42€
32 mm de diàmetre
💛 Colgante de plata y pizarra "principito": 42€
32 mm de diámetro
#penjolls #pen...
Fa 13 hores


Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada