Ànec amb bolets
Restaurant: Quo Vadis
Dificultat: mitjana
Preu: mitjà
Temps d'elaboració: 2 hores
Ingredients per a 4 persones:
- 1 ànec de 2 kg aprox.
- 6 grans d'all
- 1 ceba gran
- 1 pastanaga
- 1 manat d'herbes
- 4 tomàquets
- 50 g de farina
- 1/2 l de brou
- 1 copa de xerès
- 1/2 kg de rossinyols, o de bolets de temporada
- oli, sal i pebre
Preparació:
Salpebreu l'ànec sencer i daureu-lo. Quan ja estigui daurat, afegiu-hi una bresa (la pastanaga tallada a rodanxes, la ceba filetejada, els alls sencers i sense pelar, i el manat d'herbes). Quan la ceba estigui mig daurada, poseu-hi el tomàquet tallat a trossos, el xerès, i deixeu-ho coure aproximadament 3/4 d'hora o 1 hora. Passat aquest temps, traieu l'ànec perquè es refredi. Afegiu una mica de farina i el brou de carn al sofregit, i deixeu que arrenqui el bull.
A part, saleu i salteu els bolets. Passeu la salsa pel colador xinès, afegiu-hi els bolets i l'ànec tallat a quarts. Poseu-ho al foc i feu-ho bullir durant 1/4 d'hora.
Serviu l'ànec acompanyat dels bolets i cobert amb una mica de salsa.
Apartats del blog (1) Clica l'apartat que t'interesi
- LES MEVES COLLITES (fotografies i comentaris sobre les caceres)
- COMESTIBLES EXCEL·LENTS.......... (opinió personal)
- COMESTIBLES BONS.......... (opinió personal)
- SENSE INTERÈS CULINARI.......... (opinió personal)
- BOLETS TÒXICS
- EL BOLET DE LA SETMANA (fotografies i explicacions sobre les espècies més habituals als boscos gironins)
Apartats del blog (2) Clica l'apartat que t'interesi
- ACUDITS GRÀFICS BOLETAIRES
- CURIOSITATS BOLETAIRES
- DITES BOLETAIRES (dites populars i dites meves)
- VÍDEOS SOBRE BOLETS
- PRESENTACIONS SOBRE BOLETS
- DIBUIXOS DE BOLETS (il·lustracions, dibuixos per a la mainada, dibuixos per colorejar...)
- POEMES SOBRE BOLETS
- RECEPTES AMB BOLETS
- ALTRES
- ATHLETIC CLUB DE BILBAO
SI VOLS VEURE LES FOTOGRAFIES AMPLIADES, CLICA A SOBRE DE LA FOTOGRAFIA CORRESPONENT.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada