Assecats:
és un sistema molt adient per bolets com les trompetes de la mort, rossinyols de pi, camasecs, ceps, rossinyols, múrgules, etc. S’han d’exposar estesos a temperatura ambient, col·locats a sobre un paper de diari. Cal moure’ls sovint fins que quedin durs i fràgils. Un cop secs convé guardar-los en un pot tancat per conservar el seu aroma. Per consumir-los, cal deixar-los una estona en remull.
Al bany maria:
és un sistema molt adient per bolets amb molta carn (rovellons, pinetells, llenegues, rossinyols, escarlets, etc.). Un cop nets s’han de coure una mica per que treguin part de l’aigua. Després es deixen refredar i es fiquen en pots d’aigua lleugerament salada. S’afegeix una mica d’oli i es tapen. Es mantenen ½ hora al bany maria. Es pot afegir una mica d’all, lloré, guindilles... També es poden conservar en oli i vinagre.
Apartats del blog (1) Clica l'apartat que t'interesi
- LES MEVES COLLITES (fotografies i comentaris sobre les caceres)
- COMESTIBLES EXCEL·LENTS.......... (opinió personal)
- COMESTIBLES BONS.......... (opinió personal)
- SENSE INTERÈS CULINARI.......... (opinió personal)
- BOLETS TÒXICS
- EL BOLET DE LA SETMANA (fotografies i explicacions sobre les espècies més habituals als boscos gironins)
Apartats del blog (2) Clica l'apartat que t'interesi
- ACUDITS GRÀFICS BOLETAIRES
- CURIOSITATS BOLETAIRES
- DITES BOLETAIRES (dites populars i dites meves)
- VÍDEOS SOBRE BOLETS
- PRESENTACIONS SOBRE BOLETS
- DIBUIXOS DE BOLETS (il·lustracions, dibuixos per a la mainada, dibuixos per colorejar...)
- POEMES SOBRE BOLETS
- RECEPTES AMB BOLETS
- ALTRES
- ATHLETIC CLUB DE BILBAO
SI VOLS VEURE LES FOTOGRAFIES AMPLIADES, CLICA A SOBRE DE LA FOTOGRAFIA CORRESPONENT.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada