SI VOLS VEURE LES FOTOGRAFIES AMPLIADES, CLICA A SOBRE DE LA FOTOGRAFIA CORRESPONENT.

25/3/09

RECEPTES DIVERSES AMB BOLETS

Ceps / Trompetes / Rossinyols


Ingredients: 1 K de bolets (com més variats millor), 1 K de picolat de tocino i bou, sal, pebre negre molt, ½ k de ceba, ½ cap d’alls, 1 patata d’uns 200 grams, aigua o caldo de carn, oli d’oliva.

Preparació: Filetejeu els bolets, ratlleu la ceba i els alls. Poseu la cassola al foc, poseu oli I s’ofregiu la ceba I els alls, quan la ceba comenci a canviar de color afegiu el picolat. Ratlleu la patat i afegiula al sofregit, incorporeu els bolets. Salpebreu Quan aquets cambien de color i comencen a veures cuits afegiu aiguafins a cobrir i ¼ de litre més. Retireu del foc als 20 minuts de bullir. La quantitat d'aigua depèn de lo espesa que us agradi la sopa.

enviat per David (Tortosa)
 
Boletaire Gironí és un bloc d'en Ferran Arizcun. Amb tots els drets reservats.