Bolets en sal:
Es netegen els bolets, es tallen a trossos i s’escalden amb una mica d’aigua i sal durant un minut. Un cop freds es posen en un gerro per capes i s’hi va afegint una dissolució de salmorra al 30% de sal per litre d’aigua. Un cop el gerro estigui ple, però no fins dalt de tot (cal deixar almenys un centímetre entre la tapa i el líquid), es tanca el pot hermèticament.
Bolets en oli:
Cal netejar i rentar els bolets. Aquests han de ser bolets amb molta carn, joves i frescos. Un cop rentats s’escalden 2 minuts en aigua bullint. Es deixen refredar. S’hi afegeix sal i herbes aromàtiques. Es posen en un pot i es cobreixen amb oli d’oliva.
💛 Braçalet "Petit Príncep" 💛 Pulsera "Principito"
-
💛 Braçalet "Petit Príncep", plata i macramé. 22mm de diàmetre: 27€
💛 Pulsera "Principito", plata y macramé. 22 mm de diámetro: 27€
#braçalets #petitprin...
Fa 2 dies
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada