Bolets en sal:
Es netegen els bolets, es tallen a trossos i s’escalden amb una mica d’aigua i sal durant un minut. Un cop freds es posen en un gerro per capes i s’hi va afegint una dissolució de salmorra al 30% de sal per litre d’aigua. Un cop el gerro estigui ple, però no fins dalt de tot (cal deixar almenys un centímetre entre la tapa i el líquid), es tanca el pot hermèticament.
Bolets en oli:
Cal netejar i rentar els bolets. Aquests han de ser bolets amb molta carn, joves i frescos. Un cop rentats s’escalden 2 minuts en aigua bullint. Es deixen refredar. S’hi afegeix sal i herbes aromàtiques. Es posen en un pot i es cobreixen amb oli d’oliva.
💛 Penjoll de plata "mini" Catalunya buit
-
💛 Penjoll de plata "mini" Catalunya buit: 22 mm d'amplada
Preu: 30€
Amb cordó de pell: 32€
#catalunya #estelada #catalunyalliure #catalunyaexperience #cat...
Fa 5 dies
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada