SI VOLS VEURE LES FOTOGRAFIES AMPLIADES, CLICA A SOBRE DE LA FOTOGRAFIA CORRESPONENT.

25/3/09

RECEPTES DIVERSES AMB BOLETS

Rovellons


Ingredients: Millor si són “botens”, a trossos si són més grans. 1 k de rovelló, ½ l d’oli d’oliva, ½ de vinagre, 1 k de ceba, 1 cap d’alls pelats, pebre negre en gra al gust (12 grans aprox.), 2 fulles de llorer, sal al gust.

Preparació: Poseu l’oli a la cassola. Afegiu la ceba tallada molt fina, els alls, rovellons, llore, pebre, saleu i saltejeu.
Afegiu el vinagre i courem fins que l’aigua i el vinagre s’ evaporin.
Un cop cuits posar en pots de vidre esterilitzats i ben tapats.
Es posaran a bany de maria.

enviat per David (Tortosa)

Cap comentari:

 
Boletaire Gironí és un bloc d'en Ferran Arizcun. Amb tots els drets reservats.