Rovellons
Ingredients: Millor si són “botens”, a trossos si són més grans. 1 k de rovelló, ½ l d’oli d’oliva, ½ de vinagre, 1 k de ceba, 1 cap d’alls pelats, pebre negre en gra al gust (12 grans aprox.), 2 fulles de llorer, sal al gust.
Preparació: Poseu l’oli a la cassola. Afegiu la ceba tallada molt fina, els alls, rovellons, llore, pebre, saleu i saltejeu.
Afegiu el vinagre i courem fins que l’aigua i el vinagre s’ evaporin.
Un cop cuits posar en pots de vidre esterilitzats i ben tapats.
Es posaran a bany de maria.
enviat per David (Tortosa)
🌹 Penjoll silueta de Catalunya amb rosa
-
Especial Sant Jordi
🌹 Penjoll silueta de Catalunya amb rosa: 35€
#unisex #penjollsunisex #colgantesunisex #penjollsoriginals
#penjollpersonalitzat #penjo...
Fa 4 dies
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada