Rovellons
Ingredients: Millor si són “botens”, a trossos si són més grans. 1 k de rovelló, ½ l d’oli d’oliva, ½ de vinagre, 1 k de ceba, 1 cap d’alls pelats, pebre negre en gra al gust (12 grans aprox.), 2 fulles de llorer, sal al gust.
Preparació: Poseu l’oli a la cassola. Afegiu la ceba tallada molt fina, els alls, rovellons, llore, pebre, saleu i saltejeu.
Afegiu el vinagre i courem fins que l’aigua i el vinagre s’ evaporin.
Un cop cuits posar en pots de vidre esterilitzats i ben tapats.
Es posaran a bany de maria.
enviat per David (Tortosa)
⚪ Arracades llargues 2 aros ⚪ Pendientes largos 2 aros
-
⚪ Arracades amb aro de plata, un altre amb plata oxidada i perla cultivada:
60€
7cm de llarg.
⚪ Pendientes con aro texturado de plata, otro de plata oxidad...
Fa 3 hores
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada