Congelats(1):
tots els bolets es poden congelar. Abans s’han de netejar, a continuació escaldar-los, escórrer-los i després congelar-los. A l’hora de cuinar-los, convé llançar-los a la paella sense descongelar, per evitar que es malmetin.
Congelats(2):
una bona experiència consisteix en congelar-los després de cuinar-los o precuinar-los. D’aquesta manera no perden tant el gust. El procés és molt senzill: es netegen i es cuinen com si els anéssim a consumir en aquell moment. Un cop cuinats, es posen en bosses de plàstic i es congelen. Només caldrà escalfar-los de nou, sense descongelar prèviament, i consumir-los.
🏢 Penjoll silueta de Girona 🏢 Colgante silueta de Girona
-
🏢 Penjoll silueta de Girona. Plata i pissarra: 40€
🏢 *Colgante silueta de Girona. **Plata** y pizarra: 40€*
#skyline #silueta #girona #gerona #plataip...
Fa 2 hores
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada