SI VOLS VEURE LES FOTOGRAFIES AMPLIADES, CLICA A SOBRE DE LA FOTOGRAFIA CORRESPONENT.

25/3/09

RECEPTES DIVERSES AMB BOLETS

Amanida tèbia de ceps i coll d'ànec farcit


Restaurant: La Cúpula
Dificultat: baixa
Preu: mitjà
Temps d'elaboració: 30 minuts
Ingredients per a 4 persones:
- 4 ceps mitjans
- 8 carxofes
- 1 coll d'ànec farcit
- barreja d'amanides (escarola, lollorosa, herba dels canonges, xicoira, etc.)
- 1 gotet de vinagre balsàmic
- 1 gotet de porto
- 1 gotet de vinagreta suau
- oli d'oliva
- sal i pebre
- 1 tomàquet
Preparació:
Per començar, feu un agredolç reduint el vinagre balsàmic i el porto. Mentrestant, lamineu els cors de les carxofes (prèviament pelades i bullides amb aigua, llimona i una mica de farina), i el coll d'ànec farcit (si no en trobeu, podeu fer servir bull). En una paella que estigui ben calenta, i amb una mica d'oli, salteu els ceps laminats i prèviament salpebrats. Quan els ceps estiguin caramel.litzats, reserveu-los al costat del foc perquè es mantinguin tebis.
Munteu el plat collocant en el centre un llit d'amanides, tallades a trossos petits i amanides amb la vinagreta. Al voltant, poseu-hi els cors de carxofa, i el tomàquet tallat a trossos. Al damunt, col.loqueu-hi les làmines de ceps i de coll d'ànec. Ja per acabar, escampeu-hi unes gotes de l'agredolç.
Font: www.bergueda.com
 
Boletaire Gironí és un bloc d'en Ferran Arizcun. Amb tots els drets reservats.