CANELONS DE BOLETS
Tenir uns quants bolets congelats de la temporada passada, et permet fer plats com aquest.
A part dels bolets que ja tenia (cep, rovellons, camagrocs o moixernons, pinatells, potes de perdiu, blaquets ....) hi vaig afegir gírgoles i xampinyons que vaig trobar al mercat.
Es pasen els bolets per la paella i es tritura una mica (no gaire) un cop bullides les plaques, es posen els bolets a dins i es cargolen.
Es fa la Beixamel i es posa tot al forn amb una capeta de formatge al damunt.
🏢 Penjoll silueta de Girona 🏢 Colgante silueta de Girona
-
🏢 Penjoll silueta de Girona. Plata i pissarra: 40€
🏢 *Colgante silueta de Girona. **Plata** y pizarra: 40€*
#skyline #silueta #girona #gerona #plataip...
Fa 2 hores
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada