CANELONS DE BOLETS
Tenir uns quants bolets congelats de la temporada passada, et permet fer plats com aquest.
A part dels bolets que ja tenia (cep, rovellons, camagrocs o moixernons, pinatells, potes de perdiu, blaquets ....) hi vaig afegir gírgoles i xampinyons que vaig trobar al mercat.
Es pasen els bolets per la paella i es tritura una mica (no gaire) un cop bullides les plaques, es posen els bolets a dins i es cargolen.
Es fa la Beixamel i es posa tot al forn amb una capeta de formatge al damunt.
💛 Braçalet "Petit Príncep" 💛 Pulsera "Principito"
-
💛 Braçalet "Petit Príncep", plata i macramé. 22mm de diàmetre: 27€
💛 Pulsera "Principito", plata y macramé. 22 mm de diámetro: 27€
#braçalets #petitprin...
Fa 2 dies
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada