CANELONS DE BOLETS
Tenir uns quants bolets congelats de la temporada passada, et permet fer plats com aquest.
A part dels bolets que ja tenia (cep, rovellons, camagrocs o moixernons, pinatells, potes de perdiu, blaquets ....) hi vaig afegir gírgoles i xampinyons que vaig trobar al mercat.
Es pasen els bolets per la paella i es tritura una mica (no gaire) un cop bullides les plaques, es posen els bolets a dins i es cargolen.
Es fa la Beixamel i es posa tot al forn amb una capeta de formatge al damunt.
🔶 Braçalets de pell 🔶 Pulseras de piel
-
🔶 Braçalets de pell i tanca d'acer inoxidable: 12€
🔶 Pulseras de piel y cierre de acero inoxidable: 12€
#braçalets #pulsera #arracades #pendientes #pend...
Fa 1 dia
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada