CANELONS DE BOLETS
Tenir uns quants bolets congelats de la temporada passada, et permet fer plats com aquest.
A part dels bolets que ja tenia (cep, rovellons, camagrocs o moixernons, pinatells, potes de perdiu, blaquets ....) hi vaig afegir gírgoles i xampinyons que vaig trobar al mercat.
Es pasen els bolets per la paella i es tritura una mica (no gaire) un cop bullides les plaques, es posen els bolets a dins i es cargolen.
Es fa la Beixamel i es posa tot al forn amb una capeta de formatge al damunt.
🐈 Arracades Gat diferents models de plata i pissarra 🐈 Pendientes Gato
diferentes modelos de plata y pizarra
-
🐈 Arracades Gat diferents models de plata i pissarra d'11 mm. 32€ (a dalt)
i 35€ (a baix).
🐈 Pendientes Gato diferentes modelos de plata y pizarra de 11 ...
Fa 4 setmanes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada