CANELONS DE BOLETS
Tenir uns quants bolets congelats de la temporada passada, et permet fer plats com aquest.
A part dels bolets que ja tenia (cep, rovellons, camagrocs o moixernons, pinatells, potes de perdiu, blaquets ....) hi vaig afegir gírgoles i xampinyons que vaig trobar al mercat.
Es pasen els bolets per la paella i es tritura una mica (no gaire) un cop bullides les plaques, es posen els bolets a dins i es cargolen.
Es fa la Beixamel i es posa tot al forn amb una capeta de formatge al damunt.
🌿 Arracades penjades d'acer quirúrgic i pissarra 🌿 Pendientes colgados de
acero quirúrgico y pizarra
-
🌿 NOVETAT!!
🌿 Arracades penjades d'acer quirúrgic i pissarra de 7 mm: 30€
🌿 NOVEDAD!!
🌿 Pendientes colgados de acero quirúrgico y pizarra de 7 mm: 30€
...
Fa 7 hores








Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada