Perdiu escabetxada amb macedònia de bolets Restaurant: Sala
Dificultat: mitjana
Preu: alt
Temps d'elaboració: 1 hora i 30 minuts
Ingredients per a 4 persones:
- 2 perdius
- 300 g de bresa de verdures (ceba, pastanaga, porro i carabassa)
- tomàquet ratllat
- 2 grans d'all
- oli (o oli de bolets)
- sal i pebre
- vinagre
- 1 got de vi blanc
- 1/2 l de brou de bolets
- 300 g de barreja de bolets
- farina
Preparació:
Per començar, poseu oli de bolets a coure. Salpebreu la perdiu i afegiu-hi farigola i una mica de farina. Després, poseu la perdiu a la cassola amb els alls durant 2 minuts aproximadament. Tot seguit, afegiu-hi ceba, pastanaga, carabassa, una mica de porro i tomàquet ratllat. Deixeu-ho coure durant 3 o 4 minuts. A continuació, tireu-hi vi blanc i vinagre i deixeu-ho reduir durant 1 minut. Incorporeu-hi els bolets i el brou dels bolets. Tapeu-ho i deixeu-ho reduir durant 2 hores. I per acabar, salpebreu-ho.
Font: www.bergueda.com
🐈 Fermalls gat/lluna i petit príncep de plata sobre pissarra 🐈 Broches
gato/luna y principito de plata sobre pizarra
-
🐈 Fermalls gat/lluna i petit príncep de plata sobre pissarra: 29€
🐈 Broches gato/luna y principito de plata sobre pizarra: 29€
#gat #cat #gato #gatill...
Fa 4 dies
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada