SI VOLS VEURE LES FOTOGRAFIES AMPLIADES, CLICA A SOBRE DE LA FOTOGRAFIA CORRESPONENT.

25/3/09

RECEPTES DIVERSES AMB BOLETS

Peus de porc farcits de bolets amb escamarlans Cuiner: Domingo García
Restaurant: Casino del Castell de Peralada Girona
Dificultat: alta
Preu: mitjà
Temps d'elaboració: 1 hora, més el temps de bullir els peus de porc
Ingredients per a 4 persones:
- 8 peus de porc
- 350 g de bolets variats
- 12 escamarlans
- estragó
- 2 cebes
- 1 tomàquet
- 1 gra d'all
- 1 got de vi blanc
- 1/2 l del brou de bullir els peus
- oli d'oliva
- sal, pebre blanc
- mantellina de porc
Per a la picada:
1 all, sal i ametlles
Preparació:
Comenceu aquest plat saltant els bolets confitats en una paella amb una mica d'oli calent. A continuació, farciu els peus de porc (prèviament bullits i desossats) i emboliqueu-los amb la mantellina. Sofregiu la ceba picada en una paella amb oli. Quan estigui rossa poseu-hi l'all, també picat, i després la salsa de tomàquet. Deixeu-ho coure una mica i afegiu-hi unes fulles d'estragó i uns cullerots del brou de bullir els peus de porc. Un cop fet el sofregit, salpebreu els escamarlans i salteu-los en una paella amb una mica d'oli. Poseu-hi també els peus de porc farcits i el vi. Quan el vi s'hagi evaporat, coleu el sofregit, que s'haurà estat confitant a poc a poc. Torneu-lo a posar al foc i incorporeu-hi els escamarlans i els peus de porc.
Font: www.bergueda.com
 
Boletaire Gironí és un bloc d'en Ferran Arizcun. Amb tots els drets reservats.