Ànec amb bolets
Restaurant: Quo Vadis
Dificultat: mitjana
Preu: mitjà
Temps d'elaboració: 2 hores
Ingredients per a 4 persones:
- 1 ànec de 2 kg aprox.
- 6 grans d'all
- 1 ceba gran
- 1 pastanaga
- 1 manat d'herbes
- 4 tomàquets
- 50 g de farina
- 1/2 l de brou
- 1 copa de xerès
- 1/2 kg de rossinyols, o de bolets de temporada
- oli, sal i pebre
Preparació:
Salpebreu l'ànec sencer i daureu-lo. Quan ja estigui daurat, afegiu-hi una bresa (la pastanaga tallada a rodanxes, la ceba filetejada, els alls sencers i sense pelar, i el manat d'herbes). Quan la ceba estigui mig daurada, poseu-hi el tomàquet tallat a trossos, el xerès, i deixeu-ho coure aproximadament 3/4 d'hora o 1 hora. Passat aquest temps, traieu l'ànec perquè es refredi. Afegiu una mica de farina i el brou de carn al sofregit, i deixeu que arrenqui el bull.
A part, saleu i salteu els bolets. Passeu la salsa pel colador xinès, afegiu-hi els bolets i l'ànec tallat a quarts. Poseu-ho al foc i feu-ho bullir durant 1/4 d'hora.
Serviu l'ànec acompanyat dels bolets i cobert amb una mica de salsa.
🔘 Arracada de plata i pissarra 🔘 Pendiente de plata y pizarra.
-
🔘 Arracada de plata i pissarra. Són dues rodones de plata encaixades i
soldades entre elles: 37€
🔘 Pendiente de plata y pizarra. Son dos redondas de plat...
Fa 5 hores
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada