Caneló de bolets amb parmesà
Restaurant: Windsor
Dificultat: mitjana
Preu: mitjà
Temps d'elaboració: 45 minuts
Ingredients per a 4 persones:
- 12 làmines de pasta xinesa
- 200 g de pernil dolç
- 500 g de bolets de temporada
- 25 g de farina
- 50 g de llet
- 100 g de parmesà en pols
- 3 escalunyes
- 20 g de mantega
- 4 branquetes de romaní
- oli, sal i pebre blanc
Per a la salsa:
- mantega
- brou d'au
- bolets del farcit
- sal
Preparació:
En una paella amb mantega i oli, sofregiu l'escalunya picada. Afegiu-hi els bolets tallats a trossets i deixeu-los fer fins que s'hagin begut la seva aigua. Salpebreu-ho i poseu-hi el parmesà ratllat, el pernil dolç i la farina. Quan ho tingueu ben barregat, tireu-hi la llet i reserveu-ho. Mentrestant, bulliu la pasta durant dos minuts amb aigua, sal i oli. Per preparar els canelons, ompliu-los amb el farcit que heu preparat i emboliqueu-los. Acompanyeu-ho amb una salsa que fareu en una paella amb brou, els bolets que us han sobrat, una mica de mantega i sal. Espereu fins que tingui una mica de consistència. També es pot acompanyar amb beixamel.
Font: www.bergueda.com
🔘 Arracada de plata i pissarra 🔘 Pendiente de plata y pizarra.
-
🔘 Arracada de plata i pissarra. Són dues rodones de plata encaixades i
soldades entre elles: 37€
🔘 Pendiente de plata y pizarra. Son dos redondas de plat...
Fa 5 hores
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada