Sopa de Bolets
Ingredients: 400 gr de bolets (ceps, carreretes, rossinyols, xampinyons, etc.; de rovellons, pocs perquè tenen un gust massa pronunciat) 1 ceba i un all trinxats 30 g de mantega 1 l de brou de carn o d'aviram desgreixat Sal, pebre i una cullerada d'herbes fresques trinxades (cerfull, julivert, fonoll)
Preparació: Poseu una olla al foc amb la mantega, i a temperatura suau hi feu estofar la ceba i l'all. Mentrestant netegeu, renteu, escorreu i talleu els bolets a daus petits Aboqueu els bolets a la cassola, on deixaran la seva aigua; un cop aquesta aigua s'hagi evaporat afegiu-hi el brou i el pebre. Deixeu-ho coure uns 20 minuts. i al final poseu-ho a punt de sal i afegiu-hi les herbes trinxades. Aquesta sopa es pot guarnir amb retallons de pernil daurats a la paella, dauets de carn del brou, o llesquetes de pa torrat, espolsades amb formatge ratllat i gratinades.
font: www.edu365.cat
🔘 Arracada de plata i pissarra 🔘 Pendiente de plata y pizarra.
-
🔘 Arracada de plata i pissarra. Són dues rodones de plata encaixades i
soldades entre elles: 37€
🔘 Pendiente de plata y pizarra. Son dos redondas de plat...
Fa 5 hores
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada