Bolets en el seu suc:
Un cop nets els bolets, es fa una cocció a foc lent, amb una mica de sal perquè suïn durant uns 5 minuts. En aquesta estona el bolet haurà tret l’aigua i reduït la seva mida. Quan estiguin freds es posen en un pot de vidre adequat a la calor, s’omple el gerro de bolets i del suc que han desprès, fins uns dos centímetres abans d’arribar a la tapa. Si falta aigua se n’afegeix més per tal que el líquid cobreixi tots els bolets. S’hi posa sal tenint en compte que després s’han de menjar, i un cop tancats hermèticament i comprovat que no hi hagi cap pèrdua per la tanca, es bullen al bany maria durant 60 minuts. Aquesta conserva, segons la nostra experiència, pot durar uns 5 anys i amb totes les propietats originals.
🔘 Arracada de plata i pissarra 🔘 Pendiente de plata y pizarra.
-
🔘 Arracada de plata i pissarra. Són dues rodones de plata encaixades i
soldades entre elles: 37€
🔘 Pendiente de plata y pizarra. Son dos redondas de plat...
Fa 2 hores
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada