RAVIOLIS D'ORELLES DE JUDES (Auricularia auricola-judae)
Recepta original de Fernando Rodríguez
Comentaris de Miquel À. Pérez-De-Gregorio
Ingredients:
• 250 gr. de bolets
• 250 gr. de pasta fresca (espaguetis, tallarines, espirals, etc.)
• Farina, sal i pebre
• 1 ou
• Oli d'oliva
• Per la salsa:
• mig litre de nata
• 100 gr. de formatge parmesà Elaboració:
Bullim els bolets durant 10 minuts. Els assequem i els fregim en una paella amb abundant oli d'oliva i, un cop s'inflin com una patata "soufflè", es treuen de l'oli i s'assequen, quedant els bolets oberts. A continuació, es farceix amb la pasta bullida "al dente" i es passa per farina i ou batut, i ja està llest per a fregir en abundant oli.
Per fer la salsa, posem en una paella el formatge i la nata i que cogui fins a aconseguir que quedi espès, removent de tant en tant. Quan estigui a punt, afegim els raviolis i deixem que cogui tot plegat uns 4 minuts.
Comentari:
Aquests bolets, coneguts a la Selva com a "orelles" i coneguts també com a "orelles de Judes", tenen un aspecte estrany i consistència cartilaginosa. És fàcil de trobar en sopes i guisats en els menús de la majoria de restaurants xinesos. Malgrat tot, no es tracta d'un bolet "exòtic" com molta gent creu i és força comú en els boscos mediterranis, sobre troncs de suro i d'altres arbres planifolis.
Podreu trobar més informació sobre aquest bolet, a la pàg. 204 del llibre BOLETS DE LES COMARQUES GIRONINES.
🔘 Arracada de plata i pissarra 🔘 Pendiente de plata y pizarra.
-
🔘 Arracada de plata i pissarra. Són dues rodones de plata encaixades i
soldades entre elles: 37€
🔘 Pendiente de plata y pizarra. Son dos redondas de plat...
Fa 4 hores
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada