Confitats:
Les conserves de bolets en vinagre i herbes aromàtiques constitueixen ja per elles mateixes un plat a punt de ser consumit, però també es poden guardar per a l'ocasió adient durant molt de temps. Els bolets més adients són els més carnosos, com ara els rovellons i els pinetells, els escarlets, les llengües de bou acabades de sortir, etc. Un cop els bolets són ben nets, s'escalden en aigua bullent, es colen i es deixen refredar. Després es posen en pots de vidre prèviament escaldats. Mentrestant es tria en una paella la quantitat de suc suficient per a omplir els pots fins a dalt de tot, a raó d'una part de vinagre per dues iguals d'aigua. A foc lent es deixa bullir 2 o 3 minuts. Quan la barreja és freda, s'omplen els pots fins a dalt i es tanquen bé.
🔘 Arracada de plata i pissarra 🔘 Pendiente de plata y pizarra.
-
🔘 Arracada de plata i pissarra. Són dues rodones de plata encaixades i
soldades entre elles: 37€
🔘 Pendiente de plata y pizarra. Son dos redondas de plat...
Fa 6 hores
3 comentaris:
Es poden confita amb vinagre els rosinyols igual que els rovellons
Bona puntualització. Gràcies.
Fa tema que embotella casi tota clase de bolets
Publica un comentari a l'entrada