Després d'un dia de descans, perquè els genolls ja em grinyolen (porto 12 sortides en 15 dies i ja no estic per tanta festa), avui no he pogut aguantar-me i ja em teniu un altre cop al bosc. Com era d'esperar, ha tornat a ser una cacera excel·lent, sobretot de pinetells i de ceps. També he agafat llores, llengües de bou, amanites rubescens i alguns rossinyols. La llàstima és que només em restem sis dies de vacances, però intentaré aprofitar-los al màxim. Una abraçada a tots els boletaires.
💛 Braçalet i penjoll de plata, pissarra i perla cultivada 💛 Pulsera y
colgante de plata, pizarra y perla cultivada
-
💛 Dues de les peces que van triomfar aquest cap de setmana.
Braçalet i penjoll de plata, pissarra i perla cultivada.
💛 Dos de las piezas que triunfaron es...
Fa 4 dies
5 comentaris:
Ja et deixaré una genollera per la propera sortida. Per Riaza hi ha un bolet a cada cantonada.Ha plogut vaios dies, imagina't
Josep Maria: no tens res a fer... Ho sento per tu, però avui hem menjat uns pinetells fets per mi que al·lucinaven. Tu podries començar a confitar els que trobis a la plaça, perquè d'altres crec que no trobaràs. Una abraçada.
He entrat al bloc per casualitat i m'ha sorprès el material que tens i sobretot les teves caseres. Et felicito, és sorprenent. He vist que recomanes sovint als lectors confitar els bolets, no sé si són més bons, ara, duren més temps. A més, suposo que no et prens un plat de bolets cada dia, ja que podria sentar malament. Per cert, tu com els conserves: al natural, en oli d'oliva, en escabetx, en sal o per dessecació? Depèn del bolet o del gust del consumidor?
Gràcies.
en Joan de Llocalou
Joan: jo m'estimo més comsumir el bolets frescos, així que el que faig habitualment és consumir uns quants a casa i la resta regalar-los. Tinc molts compromisos i els amics ja els esperen. Però evidentment la conservació depen molt del tipus de bolet.
Potser que deixis algun bolet pels altres, no?
Publica un comentari a l'entrada