Després d'un dia de descans, perquè els genolls ja em grinyolen (porto 12 sortides en 15 dies i ja no estic per tanta festa), avui no he pogut aguantar-me i ja em teniu un altre cop al bosc. Com era d'esperar, ha tornat a ser una cacera excel·lent, sobretot de pinetells i de ceps. També he agafat llores, llengües de bou, amanites rubescens i alguns rossinyols. La llàstima és que només em restem sis dies de vacances, però intentaré aprofitar-los al màxim. Una abraçada a tots els boletaires.
Apartats del blog (1) Clica l'apartat que t'interesi
- LES MEVES COLLITES (fotografies i comentaris sobre les caceres)
- COMESTIBLES EXCEL·LENTS.......... (opinió personal)
- COMESTIBLES BONS.......... (opinió personal)
- SENSE INTERÈS CULINARI.......... (opinió personal)
- BOLETS TÒXICS
- EL BOLET DE LA SETMANA (fotografies i explicacions sobre les espècies més habituals als boscos gironins)
Apartats del blog (2) Clica l'apartat que t'interesi
- ACUDITS GRÀFICS BOLETAIRES
- CURIOSITATS BOLETAIRES
- DITES BOLETAIRES (dites populars i dites meves)
- VÍDEOS SOBRE BOLETS
- PRESENTACIONS SOBRE BOLETS
- DIBUIXOS DE BOLETS (il·lustracions, dibuixos per a la mainada, dibuixos per colorejar...)
- POEMES SOBRE BOLETS
- RECEPTES AMB BOLETS
- ALTRES
- ATHLETIC CLUB DE BILBAO
SI VOLS VEURE LES FOTOGRAFIES AMPLIADES, CLICA A SOBRE DE LA FOTOGRAFIA CORRESPONENT.
24/8/10
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
5 comentaris:
Ja et deixaré una genollera per la propera sortida. Per Riaza hi ha un bolet a cada cantonada.Ha plogut vaios dies, imagina't
Josep Maria: no tens res a fer... Ho sento per tu, però avui hem menjat uns pinetells fets per mi que al·lucinaven. Tu podries començar a confitar els que trobis a la plaça, perquè d'altres crec que no trobaràs. Una abraçada.
He entrat al bloc per casualitat i m'ha sorprès el material que tens i sobretot les teves caseres. Et felicito, és sorprenent. He vist que recomanes sovint als lectors confitar els bolets, no sé si són més bons, ara, duren més temps. A més, suposo que no et prens un plat de bolets cada dia, ja que podria sentar malament. Per cert, tu com els conserves: al natural, en oli d'oliva, en escabetx, en sal o per dessecació? Depèn del bolet o del gust del consumidor?
Gràcies.
en Joan de Llocalou
Joan: jo m'estimo més comsumir el bolets frescos, així que el que faig habitualment és consumir uns quants a casa i la resta regalar-los. Tinc molts compromisos i els amics ja els esperen. Però evidentment la conservació depen molt del tipus de bolet.
Potser que deixis algun bolet pels altres, no?
Publica un comentari a l'entrada