SI VOLS VEURE LES FOTOGRAFIES AMPLIADES, CLICA A SOBRE DE LA FOTOGRAFIA CORRESPONENT.

6/11/10

CANVI RADICAL EN UNA SOLA SETMANA. 6.11.10

El canvi produït de la setmana passada a aquesta ha estat radical als boscos de Girona. La humitat de les nits -les pluges no, perquè no ha plogut gens- ha fet que allò que s'estava esperant per sortir hagi començat a treure el cap. Es tornen a trobar pinetells i rovellons (sobre tot pinetells) en abundància; l'escarlet blanc continua sent el rei; l'escarlet vermell s'ofereix amb generositat; també tornen els rossinyols; la trompeta segueix el seu ritme i és relativament abundant; bastants siurenys; algunes llores verdes; i d'altres bolets variats. És una bona notícia pels boletaires perquè, si no entra la tramontana, això va a més i l'hem d'aprofitar. Enhorabona a tots !


6 comentaris:

josep Mª ha dit...

Bona notícia per els boletaires i per els teus amics que puguin gaudir. La del 6 ha sigut una caçera de "champions", com els periquitos. Avui bufa el vent. Potser no tant per perjudicar la caçera.

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

La collita va ser molt bona, però no estic disposat a donar bolets als meus sabotejadors (JT, AP, JMB). Si hi ha un altre interlocutor, atendré els seus comentaris.

Anònim ha dit...

Acabo de trobar el teu bloc buscant informació de bolets i no em puc estar de felicitar-te: és un magnífic bloc que m'anirà de meravella ara que em declaro boletaire novata.
Gràcies!
Gemma

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Gemma: gràcies per entrar-hi. Celebro que t'agradi el blog i que sàpigues que aquí estic per si necessites qualsevol tipus d'ajuda boletaire. Una abraçada.
Ferran

Anònim ha dit...

Gràcies a tu per l'oferiment d'ajuda, però em temo que et pots complicar la vida: tinc dubtes continuus! Si m'ho permets, quan torni a sortir t'enviaré alguna foto de bolets que em sembla que tu classifiques de comestibles i que aal meu poble ningú es menja.
Per cert, si puc aniré a Sant Julià de Ramis!

Salut!
Gemma

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Gemma: quan tinguis dubtes i puguis enviar-me una foto, envia-la al meu correu (ferranarizcun@terra.es) perquè al blog no pots publicar fotos. De tota manera, ja saps que hi ha bolets que són molt apreciats en algunes comarques i no en altres. També passa a l'inrevés (bolets poc apreciats en alguns llocs i excel·lents en altres puestos). Ja en parlarem.
Ferran

 
Boletaire Gironí és un bloc d'en Ferran Arizcun. Amb tots els drets reservats.