SI VOLS VEURE LES FOTOGRAFIES AMPLIADES, CLICA A SOBRE DE LA FOTOGRAFIA CORRESPONENT.

27/11/10

AIXÒ NO PINTA BÉ, PERÒ ALGUNA COSA ES POT FER. 27.11.10

Nit plujosa, tot el bosc ben moll, però el matí ha estat fantàstic. Costa de trobar pinetells sans, però alguns n'he agafat. El rei d'avui, el rossinyol de pi. També han caigut algunes trompetes. El pinetell està en crisi i molt em temo que ja no torni a surtir en aquesta temporada (però això mai és pot assegurar...). El fred ha arribat massa d'hora i darreramet havíem tingut poca pluja, a més de la tramuntana de fa tres o quatre setmanes. Ja veurem com evoluciona el panorama, però ara mateix no tenim les millors condicions.2 comentaris:

josep m ha dit...

Avui he ajudat a una Sra., al c/ Ferran Puig, a recollir uns pinetells del terra que se li havien caigut del cistell de la compra. Pensava que em donaria uns quants. Em sembla que vaig ser el visitant 50.000 del blog. No hi ha un cistell de pinetells per a mi?

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Lo de la dona no sé pas si és veritat. Això sí, crec que no ets el visitant 50.000 del blog perquè tinc un espia que m'informa... Tu eres el 50.001. Al 50.000 ja li he regalat tres cistells. Ho sento.

 
Boletaire Gironí és un bloc d'en Ferran Arizcun. Amb tots els drets reservats.