SI VOLS VEURE LES FOTOGRAFIES AMPLIADES, CLICA A SOBRE DE LA FOTOGRAFIA CORRESPONENT.

22/1/11

REGAL D'UNS AMICS 22.1.11

Uns amics de Barcelona van veure com al seu jardí els hi sortia un bolet d'aquells que dóna gust de mirar. Van tenir el detall de regalar-m'ho i li vaig fer unes quantes fotografies. Quina meravella tenir-lo a les meves mans i sentir el seu pes i poder flairar-lo! Només publico un parell de fotos, per aprofitar l'espai. Crec que es tracta d'un "Gymnopilus spectabilis", però si algú té una altra opinió li agrairia que la digués.

6 comentaris:

josep Mª ha dit...

Home, jo diria que és un cascadatus boletus amorfus. Això s'hauria d'enviar a un museu. La naturalesa és sàvia i bella. Molt bon l'acudit del druïda. El millor, com sempre, és menjar els bolets sols, sense cap altre aliment que els contamini.

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Josep Maria: t'ha agradat el bolet, oi? Doncs venia de Moneders, com ho sents. Ja veus que a l'acudit no es diu res dels bolets confitats...

Anònim ha dit...

Gràcies, per que els veia cada matí al jardí, veient-los creixe i no sabía qué podía ser.

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Anònim: no sé pas qui ets.

Anònim ha dit...

Perdona, soc en Carles, un treballador de Moneders al que coneixes molt bé.

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Gràcies, Carles, per identificar-te, encara que sigui amb retard. Per cert, hauràs de millorar molt en ortografia perquè, només en el primer comentari, fas cinc faltes ortogràfiques. Una abraçada.

 
Boletaire Gironí és un bloc d'en Ferran Arizcun. Amb tots els drets reservats.