SI VOLS VEURE LES FOTOGRAFIES AMPLIADES, CLICA A SOBRE DE LA FOTOGRAFIA CORRESPONENT.

29/1/11

L'ACUDIT DE LA SETMANA 29.1.11

Alguns ho intenten, però els únics bolets que cacen són els que ells tenen al cap que voldrien caçar...

8 comentaris:

josep mª ha dit...

Totalment d'acord. Hi ha alguns que només veuen bolets a la imaginació. Esperem que amb l'arribada de la primavera, poguem veure i tastar els bolets reals. Pàciencia.

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Sí, Josep Maria, tens tota la raó. I d'altres no han vist un bolet al bosc en la seva vida... Només han vist els bolets ja cuinats. No sé pas en qui estaria pensant...

Javier Caireta Serra ha dit...

JA, JA. ''ESTOY HASTA EL GORRO QUE SE RELACIONE A LLORENTE CON EL MADRID, PERO HASTA EL GORRO''. DONCS JO NO I CREC QUE VINDRÀ.

ADÉU!!

www.fulltimedeportes.com

Frank Bayer ha dit...

Això em passa a mi, penso, m'agradaria ser un aficionat a caçar bolets perquè sembla que és un cosa sana i que queda bé per explicar-ho, però després, quan els veig al mercat... els compro i penso "el cap de setmana que ve"!!

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Javi: "No está hecha la miel para la boca del asno", així és que Llorente es quedarà a San Mamés.

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Frank: estic convençut que mai arribaràs a ser boletaire. No cal que ho intentis. Tu ets un animal de mercat, no pateixis.

josep Mª ha dit...

És un honor per mi saber que he sigut el visitant 55000. A qualsevol lloc normal hi haurien milers de premis. Suposo que aquest blog no serà menys.

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Josep Maria: aquí no hi ha premis! Per cert, Ja us hem passat a la classificació... Quina pàjara la d'ahir a Almeria! Aquest cap de setmana no he tingut temps de fer acudits ni altres coses al blog. Ho sento. Estic corregint com un imbècil...

 
Boletaire Gironí és un bloc d'en Ferran Arizcun. Amb tots els drets reservats.