SI VOLS VEURE LES FOTOGRAFIES AMPLIADES, CLICA A SOBRE DE LA FOTOGRAFIA CORRESPONENT.

9/10/10

JA NO SÉ PAS QUÈ FER AMB TANTS BOLETS. 9.10.10

Ja no sé pas que fer amb tants bolets!!! Aquest matí, en Frederic, Carles i Pep m'han acompanyat al bosc i hem fet quatre cistell (un de cadascú). Encara prodríem haver caçat més, però la capacitat dels cistells i la força dels braços tenen un límit. Pinetells, rovellons, rossinyols de pi, palomes, xampinyons de bosc...



16 comentaris:

Javi Caireta ha dit...

Ja casi estàs tocat del bolet

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Ja ho pots ben dir. Estic totalment tocat del bolet.

Joan ha dit...

Eps! sempre pots recordar-te dels amics, eh?

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

El problema, Joan, és que falten uns quants dies per veuren's i els bolets no aguantarien tant (no tinc lloc per conservar-los). Ja et portaré algun dilluns, de debò.

josep mº ha dit...

Home, a prop de casa teu hi ha un un grup de joves amb gana. Vols que passi per casa a recollir uns quants? No pateixis que el hi donarem sortida

Anònim ha dit...

oooohhhhh!!!!!!!1 avui hem anat a buscar bolets tota la familia i només n'hem trobat 4!!!!!!!!!!!!!!!!! com t'ho fas?????? quina enveja!!! jijijiji!!! segur que són boníssims... fan una bona pinta!!! Salut!!

Sab.

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Josep Maria: no sé pas de què em parles. Per què no els prens confitats?

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Sab.: no sé pas qui ets, però et diré que s'han de conèixer els puestos i després treballar molt i molt.

albertpenella ha dit...

Arizcun, ja portem 4 mesos provant-ne de confitats i encara que és una manera molt "popular" de consumir-los (segons famoses enquestes), menjar-n'hi de frescos no estaria malament.
Sort que no tens més braços, si no ja no quedarien bolets a la província.
Apa, ens veiem,

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Doncs us haureu d'esperar una mica i començar a confitar més per la resta de l'any.

Mª Isabel ha dit...

Si no sabes qué hacer con tantos bolets, ya sabes que en esta casa eres bien recibido siempre, pero mucho mejor si vienes con bolets. Puedesw venir el día que quieras y nos los comeremos encantados. También el día 9 tuvimos nuestra ración de bolets, que habían cogido Elena y Lluc.

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Eiii !!! Bienvenida al blog, María Isabel. Es la primera vez que escribes un comentario y eso me alegra. Ya iré algún día por allí, pero sólo hace un mes que estuve. Esperaré un poquito más, ¿vale?

Frank Bayer ha dit...

c/ rutlla 39 3r 3a

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Frank: tu sí en saps !

Lacosta ha dit...

sr. ARIZCUN!!!!La veritat es que ja fa temps que s'havia que tenia un bloc però no ha sigut fins ara que gràcies a un link hi he arrivat!!!
Estic flipant amb els cistells i cistells que treu!! L'altre dia vaig anar a "caçar" volets i m'hi vaig estar una bona estoneta... (no vaig agafar ni la meitat del cistell..) pero bueno, aquí no esta l'anècdota i es que quan ja estavem a punt de plegar i s'estava fent fosc, el meu germà (que mes que anar a buscar bolets havia anat a distreures i passejar pel bosc) se m'apropa rient i em diu: gabriel, mira quin bolet mes raro, sembla com dos bolets junts!!! me'l vaig mirar be... i era un ou de reig!!!

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Gabriel: ja era hora que entressis al blog. Home, un ou de reig és un ou de reig. Menys dóna una pedra. Gràcies per la visita i continua entrant. Una abraçada.

 
Boletaire Gironí és un bloc d'en Ferran Arizcun. Amb tots els drets reservats.