SI VOLS VEURE LES FOTOGRAFIES AMPLIADES, CLICA A SOBRE DE LA FOTOGRAFIA CORRESPONENT.

16/8/10

AIXÒ NO S'ATURA... 16.8.10

Aquest matí, una altra cacera de bolets. Ha estat força bona i el dia ha acompanyat. Què ha caigut avui? Sobretot amanita rubescens, rossinyol i llora. I, com no, alguns ceps de màxima qualitat. M'han acompanyat en Carles, Pep i Carlos. Ens ho hem passat com nens.



Amb aquesta "burra" que m'han deixat es pot pujar allà on vulguis. És una màquina impressionant que no s'atura davant cap obstacle.



Aquest és en Carlos, que avui ha tingut una classe pràctica sobre bolets. S'ha passat tota la sortida dient bajanades i animant l'ambient.

4 comentaris:

Frank Bayer ha dit...

El lugar donde has sido feliz no debieras tratar de volver...

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

No sé pas de qui és aquesta frase que m'envies, però,si he de ser sincer, jo torno moltes vegades als mateixos llocs que m'han fet feliç, boletairament parlant.

Huntvalge ha dit...

Más vale bueno conocido que malo por conocer... o no es así?

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Huntvalge: me alegro muchísimo de que hayas entrado otra vez en el blog. Como ves, yo no tengo ningún problema con la competencia. Si miras en mi blog las salidas que he hecho, verás que, si se conocen los lugares a los que ir, el triunfo está asegurado. Juan Antonio, todavía estoy esperando actualizaciones en tu blog. Espero que no tardes demasiado.

 
Boletaire Gironí és un bloc d'en Ferran Arizcun. Amb tots els drets reservats.