SI VOLS VEURE LES FOTOGRAFIES AMPLIADES, CLICA A SOBRE DE LA FOTOGRAFIA CORRESPONENT.

24/8/10

APROFITANT LA DARRERA SETMANA. 24.8.10

Després d'un dia de descans, perquè els genolls ja em grinyolen (porto 12 sortides en 15 dies i ja no estic per tanta festa), avui no he pogut aguantar-me i ja em teniu un altre cop al bosc. Com era d'esperar, ha tornat a ser una cacera excel·lent, sobretot de pinetells i de ceps. També he agafat llores, llengües de bou, amanites rubescens i alguns rossinyols. La llàstima és que només em restem sis dies de vacances, però intentaré aprofitar-los al màxim. Una abraçada a tots els boletaires.


5 comentaris:

josep Mª ha dit...

Ja et deixaré una genollera per la propera sortida. Per Riaza hi ha un bolet a cada cantonada.Ha plogut vaios dies, imagina't

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Josep Maria: no tens res a fer... Ho sento per tu, però avui hem menjat uns pinetells fets per mi que al·lucinaven. Tu podries començar a confitar els que trobis a la plaça, perquè d'altres crec que no trobaràs. Una abraçada.

Anònim ha dit...

He entrat al bloc per casualitat i m'ha sorprès el material que tens i sobretot les teves caseres. Et felicito, és sorprenent. He vist que recomanes sovint als lectors confitar els bolets, no sé si són més bons, ara, duren més temps. A més, suposo que no et prens un plat de bolets cada dia, ja que podria sentar malament. Per cert, tu com els conserves: al natural, en oli d'oliva, en escabetx, en sal o per dessecació? Depèn del bolet o del gust del consumidor?
Gràcies.

en Joan de Llocalou

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Joan: jo m'estimo més comsumir el bolets frescos, així que el que faig habitualment és consumir uns quants a casa i la resta regalar-los. Tinc molts compromisos i els amics ja els esperen. Però evidentment la conservació depen molt del tipus de bolet.

Eladi ha dit...

Potser que deixis algun bolet pels altres, no?

 
Boletaire Gironí és un bloc d'en Ferran Arizcun. Amb tots els drets reservats.