SI VOLS VEURE LES FOTOGRAFIES AMPLIADES, CLICA A SOBRE DE LA FOTOGRAFIA CORRESPONENT.

6/10/12

QUINA TRIBU BOLETAIRE!!!! 6.10.12

Hem gaudit d'una matinal molt interessant. Avui no erem dos, sinó 6 boletaires. Alguns més experts i d'altres que comencen a aprendre... L'Eduard (el petit) n'ha fet un bon paper, encara que li costava de trobar-ne. Finalment ha acabat amb el cistell ple. l'Àlex tenia una mica més d'experiència i també ha fet una bona collita. José no s'ha quedat curt tampoc. Qui més qui menys s'ha en portat cap a casa un bon grapat de pinetells. També hi era en Carles, el Pep i jo mateix, que hem fet uns bons cistells.
 
                       

8 comentaris:

maria ha dit...

nosaltres farem el primer intent de la temporada avui... esperem tenir sort per terres euskalduns! Amb la teva tropa segur que no vau deixar res al bosc... però també he de dir que els vostres cistells fan molta, molta patxoca! enhorabona, boletaires!

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Maria: res comparable a la setmana passada i a l'anterior. Ha estat molt bé, pero la muntanya va a la baixa. Encara aguantarà fins les primeres glaçades, però ara he de confiar en la pluja i que el bosc tan sec que tenim en aquestes contrades sigui regat novament per pluges importants. Una abraçada.

maria ha dit...

el primer intent per Belate una mica escàs per no dir inexistent... 4 ceps molt resecs (hi havia vent del sud)i un parell de gibelurtiñas... Sort que després vam trobar un noguer i vam agafar 4 nous... però misèria i companyia, a Euskal Herria el terme també està sec... a veure que passa la setmana que ve... volem aigua!

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Que plogui, que plogui, i aviat...

maria ha dit...

Aquí ja plou, porta dos dies... vinga aigua!!! i ara que ens queda? esperar un parell de setmanes? o 20 dies? ja m'informaràs!

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Maria: si el terreny ja estava preparat, amb dues setmanes n'hi hauria prou, però si estava una mica sec, millor esperar tres setmanetes.

maria ha dit...

No se si podrem esperar, crec que anirem fent aproximacions a boscos per veure l'estat... jajaja... ahir a Artikutxa un parell de ceps i dos grapats de zizahoris... bueno... anirem provant, no? merci per la info!!!

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Maria: s'ha de tenir una mica de paciència... També la paciència ha de ser una virtut dels boletaires.

 
Boletaire Gironí és un bloc d'en Ferran Arizcun. Amb tots els drets reservats.