SI VOLS VEURE LES FOTOGRAFIES AMPLIADES, CLICA A SOBRE DE LA FOTOGRAFIA CORRESPONENT.

8/10/11

PLUJA, PLUJA, PLUJA!!! AIGUA, AIGUA, AIGUA!!! 8.10.11

Sabeu com he vist el bosc avui? No us podeu fer ni una idea aproximada. Tot és un autèntic desert. Fins i tot els llocs sempre humits estan secs, secs, secs. O cau aigua aviat o ja ens podem dedicar a agafar fulles aquesta temporada...

9 comentaris:

Joan ha dit...

Quina gran mer.. a veure si aquest any hem de fer una diada del bolet sense bolets.

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Joan: la cosa està xunga, xunga. Crec que haureu de fer com han fet als altres llocs (Berga, Llagostera...) per les diades del bolet que fan: comprar bolets a Mercabarna.

maria ha dit...

quin greu! jo ara arribo del bosc (Belate, Navarra) i no hem trobat gran cosa tampoc, però ahir va ploure i després de dos setmanes amb vent sud, aquesta aigua també estava esperada!!! Us en enviaria una mica si pogués!! Vinga homens de terme, ànims i a fer la dança de la pluja si cal!

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Maria: conec molt bé Belate i tota aquella zona. Jo sóc fill de la Vall del Baztan (d'Erratzu). La meva infantesa la vaig passar en aquelles contrades i vaig agafar molts bolets en els seus boscos. Aquí no plou, així és que ens podeu enviar una mica d'aigua. Segur que ho saps fer.

maria ha dit...

Jo ho intentaré, no et pensis... però no t'asseguro res amb això d'enviar-te aigua!!
Per cert, una pregunta, que fa una baztandarra per Girona? si no és molt preguntar, clar!!! Ja hi he passat ja pel teu poble, per anar a Izpegi, bona zona, molt bonica!!!

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Maria: coses de la vida i de la feina. Un s'havia de buscar la vida i jo me la vaig buscar aquí, encara que quedi lluny.

maria ha dit...

Se de què em parles, tu ets allí a Catalunya i jo sóc aquí a Euskal Herria!!! coses de la vida, tu ho has dit!

josep m ha dit...

Carai, ja estic tremolant però sempre queda l'eperança que no trigarà a ploure. És inimaginable que al Tempir ens quedem sense la gran boletada. No pot ser. La segona quinzena d'octubre, pluja tots els dies!!!

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Josep Maria: espero que encertis, però les previsions diuen tot el contrari. Haureu de conformar-vos amb una costellada.

 
Boletaire Gironí és un bloc d'en Ferran Arizcun. Amb tots els drets reservats.