SI VOLS VEURE LES FOTOGRAFIES AMPLIADES, CLICA A SOBRE DE LA FOTOGRAFIA CORRESPONENT.

4/6/11

CAMASECS A LA MUNTANYA. 4.6.11

Aquest matí, novament a 1500 metres. Força camasecs i alguns moixins de qualitat. Aquestes pluges aniran molt bé pel juliol i agost.



14 comentaris:

josep Mª ha dit...

Molta boira per la muntanya. Segur que t'has deixat alguns camasecs al bosc. Ja pasaré a buscar-los. Aquest cap de setmana he pogut consultar la guia del bolets de Iberduero. Poca broma.

Anònim ha dit...

Per començar la temporada, mica male, que diuen els italians. Aquest estiu vaig al primer torn de Baqueira. Ja t'aniré informant de les collites. Per cert, diuen que a Girona han anul·lat un vot d'esquerra republicana per que en el sobre hi havia també una estampa. No tindràs res a veure amb aquest afer, no?
Carles

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Josep Maria: segur que m'hauré deixat algú. Ja pots anar-hi. Són tots teus... Quines truites que ens vam fotre!!! Mmmmm! Què bones que estaven!

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Carles: m'has traït. Què és això d'anar al juliol? Al menys tindré un bon informador. Amb les pluges d'aquests dies espero que tinguem bolets en abundància. Ja veurem...

Javier Caireta Serra ha dit...

pluges i boira. he vist les fotos que adjuntes... sempre acabes les collites amb el cistell ple!! jaja.

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Javi: faig el que puc. Amb aquestes pluges la cosa es posarà divertida. Demà surto un altre cop.

Anònim ha dit...

Hola fanàtics!! Em dic Alfons, a casa també ens agraden els camasecs però em fa mandra pujar a la muntanya. Ahir vaig fer un vol pel poble (Lloret de Mar) i vaig omplenar mitja bossa amb un grapat de camperols ben macos. Sento no poder acompanyar el comentari d´alguna foto. Estem en deute. A gaudir!!

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Alfons: això de tenir mandra d'anar a la muntanya no està gens bé, però es pot curar... Enhorabona pels camperols. Jo n'he trobat alguns rossinyol i llores aquest matí. Sortiran més. Una abraçada.

Anònim ha dit...

Hola Ferran, sabent que es fan llores faré un esforç!! Creus que per la costa en podem trobar? És curiós lo dels camasecs a Lloret, oi?
Com em puc fer un perfil d´usuari pel Blog?
Gràcies.
Alfons.

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Alfons: les llores de les que parlava les vaig trobar als voltants de Girona. A la costa no sé pas si n'hi haurà. dius que has trobat camasecs a Lloret?
No sé pas què vols dir amb lo del perfil pel blog... Una abraçada.

frankie ha dit...

Ferran, alguna recepta pels camasecs?

Jo els vaig menjar l'altra dia a Cal Cofa (Llivia) en una amanida verda i estava fantastica!

Frankie

Anònim ha dit...

T´ho juro! En una zona verda de gespa, hi havía quatre o cinc erols d´un parell de metres de perímetre, increible oi? Pels voltants a la mateixa gespa hi havia els camperols.
Hem refereixo a com fer-ho per que surti el meu nom al comentari en comptes de que posi ¨anònim¨.
Gràcies!
Alfons

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Alfons: no sé pas com es fa per posar el nom, perquè jo sempre ho faig a través del meu blog, tant per escriure en el meu com en altres blogs, i ja em surt el meu nom directament. Suposo, però, que no serà gaire complicat. Crec que hi ha una opció que diu "nom/URL" i allà es podrà posar el nom, però no ho sé. Una abraçada.

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Frankie: sincerament, no sóc un bon cuiner... Només faig les receptes més casolanes i fàcils. Els camasecs sempre el faig en truita. El que sembla que té traça és en Tomeu, perquè a les seves fotos veig que treballa força el tema de la cuina. Una abraçada.

 
Boletaire Gironí és un bloc d'en Ferran Arizcun. Amb tots els drets reservats.