SI VOLS VEURE LES FOTOGRAFIES AMPLIADES, CLICA A SOBRE DE LA FOTOGRAFIA CORRESPONENT.

13/9/10

FANTÀSTICA DIADA DEL BOLET DE SANT JULIÀ DE RAMIS. 13.11.10

Encara resta un dia per tancar la Diada del Bolet, però jo només he pogut anar-hi una estoneta aquesta tarda, així és que tot el que publiqui serà molt imcomplert. Això sí, el que he pogut veure ha estat fantàstic. Com s'ho fan aquests tios per fer un muntatge tan treballat i tan ben organitzat? Suposo que serà a base de treball i il·lusió. Enhorabona a tots els organitzadors i a tots els que hi han col·laborat.
Com a mostra d'agraïment, en nom de tots els boletaires, us deixo algunes fotografies i un petit vídeo del que he pogut veure aquesta tarda.
Felicitats a tots !!!




6 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona aquesta diada boletaire.

Joan ha dit...

Ostres Ferran, moltes gràcies de veritat. Aquest diumenge ha estat esgotador, ha vingut molta gent a veure els bolets exposats. Hem tingut 15 participants al concurs de plats cuinats amb bolets, tot un èxit... en Santi Baronat del Celler de Can Roca ens ha cuinat un parell de plats molt interessants i hem hagut de fer fora la gent a les 7 de la tarda perquè ja no podiem més i ho haviem de desmuntar tot.
Moltes gràcies pels bolets, han fet que aquesta diada fos especial...

Marc Bord ha dit...

Algun sembla de mentida!!!!

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Marc Bord: no sé pas si aquest comentari ho fas per acollonar o no. Com que no et conec, suposo que ho hauràs fet amb bona intenció...

josep m ha dit...

L'altre dia vaig llegir que a Galicia s'estan multiplicant els boletaires. Tot plegat s'esta fent molta propaganda dels bolets i no ens deixaran a la resta. Demà al vespre farem una gran boletada, m'ofereixo per fer de "ajudant major del cuiner".

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Gràcies per tot, Josep Maria.

 
Boletaire Gironí és un bloc d'en Ferran Arizcun. Amb tots els drets reservats.