SI VOLS VEURE LES FOTOGRAFIES AMPLIADES, CLICA A SOBRE DE LA FOTOGRAFIA CORRESPONENT.

25/9/10

UN ALTRE MATÍ AL BOSC. 25.9.10

He tornat a sortir a bosc i la cacera no ha estat, novament, gens dolenta. Els pinetells estan una mica adormits, però alguns ja s'han despertat. De nou, el rei de la cacera ha estat el rossinyol de pi. També he agafat rossinyols, xampinyons de bosc, alguna paloma i poques coses més. Però, això sí, hem omplert els cistells.




Aquest és en CARLES, un amic boletaire, fidel a les meves sortides al bosc. És un troç de pa i crec que no ha matat mai ni una mosca. De vegades penso que és massa bo. També ha fet una bona collita.

6 comentaris:

Javi Caireta ha dit...

O sento molt per la derrota de L'athletic contra el Barça (mira que perdre contra el barça...), però encara n'heu de perdre un, (contra el Madrid, el millor del planeta), els altres ja els podeu guanyar!

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Ja vas veure, Javi, que va ser un robatori. Per veure al pallasso Iniesta enganyant l'àrbitre no cal mirar el futbol.

Anònim ha dit...

Em sembla que t'has passat una mica en la descripció del teu amic boletaire, però és tot un privilegi per a ell que el consideris amic "boletaire". Ahir es va veure un gran partit de fútbol i l'Athletic va ésser un digne rival, però el Barça va sortir molt endollat en el partit. A veure si aconseguiu guanyar a l'equipet d'en Javi Caireta.

josep Mª ha dit...

Ara toca repartir el botí. A veure si cauen uns quants a casa meva. Els esperem amb els braços oberts. Per cert, l' Espanyol 3 de 3

Ferran Arizcun Arizcun ha dit...

Carles, no exagero quan parlo de tu, de debò. Sobre el partit, cap més comentari.

Josep Maria, si encara no m'has donat ni les gràcies pels bolets de la setmana passada. Ara sí que crec que heu signat la vostra sentència de mort.

Frank Bayer ha dit...

Millor parlem de bolets...

 
Boletaire Gironí és un bloc d'en Ferran Arizcun. Amb tots els drets reservats.