SI VOLS VEURE LES FOTOGRAFIES AMPLIADES, CLICA A SOBRE DE LA FOTOGRAFIA CORRESPONENT.

27/5/09

DARRERA ENQUESTA. Resultats i comentari 27.5.10


No us espanteu en veure aquest gràfic. Qualsevol que sàpìga de bolets s'haurà adonat que els resultats es deuen a una broma de mal gust o a un sabotatge clamorós a l'enquesta. I així ha sigut; els sabotejadors responen a les inicials A.P.; J.T.; i J.M.B. Fins ara, amics meus, però a partir d'ara, ja veurem... Han fet un joc brut que no sé ben bé a què respón. Des d'ara els hi dic que no esperin bolets meus durant la propera temporada, com a mínim.

Oblidem-nos dels vots als pinetells confitats (molt bons, per cert) i ara farem una valoració de la resta de votacions.

Estic ben content de la participació "legal". Molts de vosaltres heu votat i us ho agraeixo.

Està clar que el millor pinatell és el fet a la llosa. Qui no l'hagi testat, no sap el que s'està perdent. Encara que una mica més lluny ha quedat el pinetell a la brasa. De tota manera, jo l'hagués posat quasi al mateix nivell. És boníssim. A la paella, ja perd una mica del seu encant, encara que si no hi ha brasa o llosa, no dubtis que és el millor. En estofat, he de dir que perd molt del seu gust i resulta com un acompanyament més, però no es pot assaborir tant com el fet de les altres tres maneres. Per últim, diré que el confitat està molt bé, però quan estàs davant un pinetell fresc i caçat fa poc temps, que s'apartin tots els altres.

1 comentari:

Jordi Solans ha dit...

Jo no els he mejat a la llosa, però sí a la brasa i són excel·lents
Jordi

 
Boletaire Gironí és un bloc d'en Ferran Arizcun. Amb tots els drets reservats.