AMANIDA DE CARGOLES AMB Cantharellus subpruinosus I AMETLLES TENDRES
Recepta original de Fernando Rodríguez
Ingredients:
• 250 gr. de Cantharellus subpruinosus
• 60 gr. d'ametlles tendres pelades
• 2 "chalotes"
• 4 brots de mach (canonges)
• 4 bastonets de pasta de full amb sèsam
• 1/2 ceba picada
• Sal Maldon (anglesa), Pebre negre mòlt, 1 fulla de llorer
• Vinagre de xerès (25 anys)
• Oli d'oliva verge
• 36 cargoles (aprox. 950 grs.) Elaboració:
Bullim les cargoles en abundant aigua amb sal i la fulla de llorer. Al mateix temps, cal saltejar els rossinyols i reservar-los.
A continuació piquem les "chalotes" i la ceba molt fines, ho afegim a les ametlles i ho salpebrem. Treiem les cargoles de la closca i les afegim amb els bolets a la mescla que hem realitzat prèviament. S'amaneix amb la sal Maldon i s'hi afegeix l'oli i el vinagre de xerès. A l'hora de servir, s'adornen els plats amb brots de mach i bastonets de pasta de full amb sèsam.
Comentari:
Amanida molt saborosa. S'aconsella el vinagre de xerès de 25 anys perquè aporta un sabor molt característic al plat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada