SALSA DE BOLETS AMB SPAGUETTIS / CARN o el que sigui
Ingredients per 4 persones:
- 4 Cebes
- 500 gr. llenegues i/o barreja de bolets
- 2 tetabricks de Crema de llet o crema de llet d'avena (Botiga de productes naturals)
- Sal
- Pebre
- Una mica de Nou moscada
Talla la ceba fineta i ben passadetes per la paella.
En una altre paella fregim alguna llenega que reservarem a part per posar al damunt del plat al finalitzar-ho.
La resta les passem ben passades pero que no quedin seques i ho ajuntem tot amb la ceba, un pessic de nou moscada i 1 tetabrick de crema de llet i ho passem pel túrmix en un pot.
Ho tornem a la paella junt amb l'altre pot de crema de llet i que bulli 5 minuts i tirar-ho al damunt de la pasta / carn o el que sigui i aleshores hi afegim al damunt les llenegues tallades a làmines per adornar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada