Bacallà amb llengua de bou, llenegues i shitake
Una recepta ràpida i que resulta molt eficient que vaig fer el diumenge passat.
- Bacallà
- Cebes
- Alls
- Vi blanc sec
- Bolets. En aquest cas, llengua de bou, shitake i llenegues.
En una cassola de terrissa hi posem oli i els alls tallats a làmines, quan estan daurants els retiro i reservo. Tot seguit hi sofregirem la ceba tallada a làmines finetes, un cop està a punt de fer-se, hi afegeixo els bolets tallats a trossos i que previament ja estan passats per la paella (jo en aquest cas vaig treure una de les bosses de bolets que tenia al congelador i que ja tenia cuits).
Un cop ben cuit, i afegeixo un got de vi blanc i que redueixi.
Rectifiquem de sal.
Mentrestant enfarino els trosso de bacallà i els passo per la paella i ho afegiré tot seguit a la cassoleta.
Al damunt hi posaré pebre vermell i els alls fregits i deixarem que faci xup xup una estoneta tot plegat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada