3/10/10

UN DIA RODÓ i BOLETS A LA LLOSA. 3.10.10

Avui hem matinat (com sempre s'ha de fer quan es tracta de caçar bolets), i en Miquel, Llorenç, Pep i jo ens hem arremangat en el lloc i moment on tocava. Boníssima collita i, per rematar-la, hem dinat amb bolets a la llosa i uns embotits, en mig del bosc. Què més us podria explicar? Crec que amb aquestes poques lletres, i les fotografies que les acompanyen, està tot dit.




10 comentaris:

  1. Estàs fent els bolets amb una pedra o només m'ho sembla?

    ResponElimina
  2. Els estic fent amb un troç de pissarra, Javi, i de debò que són excel·lents.

    ResponElimina
  3. Que original, tot i que menjar-se'ls despres amb gust empedrat...

    ResponElimina
  4. Pere Martínez: et puc assegurar que el gust no és pas empredat, sinó excel·lent. Poques coses podràs testar tan bones.

    ResponElimina
  5. Anòmin: si no sé qui ets no et puc contestar.

    ResponElimina
  6. Aquests bolets a la llosa tenen molt bona pinta i fan entrar la gana. Hem de quedar per el proper dissabte. Espero la teva trucada.
    Carles

    ResponElimina
  7. Cullera. Quina bona pinta. Els bolets petits els vas tornar al bosc? Només veig als grossos a la llosa.

    ResponElimina
  8. Carles: ja et diré quelcom, però és possible que no quedem per aquest cap de setmana. Tinc molts compromissos. De tota manera és millor que em truquis tu. Per cert, els bolets a la llosa són una passada.

    ResponElimina
  9. Josep Maria: no tens ni idea. Els bolets que veus a la llosa són petits. Els més petits també ens els vam crospir. Mai s'ha de deixar un bolet petit si saps que vindrà algú el dia següent a caçar-lo.

    ResponElimina