24/8/10

APROFITANT LA DARRERA SETMANA. 24.8.10

Després d'un dia de descans, perquè els genolls ja em grinyolen (porto 12 sortides en 15 dies i ja no estic per tanta festa), avui no he pogut aguantar-me i ja em teniu un altre cop al bosc. Com era d'esperar, ha tornat a ser una cacera excel·lent, sobretot de pinetells i de ceps. També he agafat llores, llengües de bou, amanites rubescens i alguns rossinyols. La llàstima és que només em restem sis dies de vacances, però intentaré aprofitar-los al màxim. Una abraçada a tots els boletaires.


5 comentaris:

  1. Ja et deixaré una genollera per la propera sortida. Per Riaza hi ha un bolet a cada cantonada.Ha plogut vaios dies, imagina't

    ResponElimina
  2. Josep Maria: no tens res a fer... Ho sento per tu, però avui hem menjat uns pinetells fets per mi que al·lucinaven. Tu podries començar a confitar els que trobis a la plaça, perquè d'altres crec que no trobaràs. Una abraçada.

    ResponElimina
  3. He entrat al bloc per casualitat i m'ha sorprès el material que tens i sobretot les teves caseres. Et felicito, és sorprenent. He vist que recomanes sovint als lectors confitar els bolets, no sé si són més bons, ara, duren més temps. A més, suposo que no et prens un plat de bolets cada dia, ja que podria sentar malament. Per cert, tu com els conserves: al natural, en oli d'oliva, en escabetx, en sal o per dessecació? Depèn del bolet o del gust del consumidor?
    Gràcies.

    en Joan de Llocalou

    ResponElimina
  4. Joan: jo m'estimo més comsumir el bolets frescos, així que el que faig habitualment és consumir uns quants a casa i la resta regalar-los. Tinc molts compromisos i els amics ja els esperen. Però evidentment la conservació depen molt del tipus de bolet.

    ResponElimina
  5. Potser que deixis algun bolet pels altres, no?

    ResponElimina