Gratinat de patates amb bolets
Ingredients: 60 gr de patates per persona 60 gr de bolets tallatas a làmines fines (xampinyó de cultiu, peu de rata, cep, carreretes etc.) Greix de rostit Sal, pebre, farigola en pols
Preparació: Peleu i talleu les patates a làmines de 1/2 cm. Poseu-les a coure amb aigua i sal, fins que comencin a estovar-se. Escorreu-les i deixeu-les refredar. Saltegeu els bolets amb una mica de greix de rostit o greix d'ànec i escorreu-los Unteu una plata de forn amb el greix. Disposeu una capa de patates, una de bolets, salpebreu i repetiu l'operació. Acabeu amb una capa de patata. Espolseu-hi una mica de farigola per sobre i regueu-ho amb una mica més del greix. Poseu-ho coure al forn a 250º fins que la part suerior sigui ben daurada. Ho podeu servir com a a acompanyament d'algun rostit. Ho podeu preparar per endavant i un cop fred tallar-ho a rectangles, triangles o cilindres i escalfar-ho al microones al moment de servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada