tag:blogger.com,1999:blog-7206846711759727335.post6589791336485895059..comments2023-07-09T10:35:16.816+02:00Comments on BOLETAIRE GIRONÍ: DARRERA ENQUESTA. Resultats i comentari 10.12.10Ferran Arizcun Arizcunhttp://www.blogger.com/profile/04331937562042014767noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7206846711759727335.post-40910348081960971222010-12-11T16:23:03.631+01:002010-12-11T16:23:03.631+01:00Josep Maria: molt bo aquest comentari. Veig que va...Josep Maria: molt bo aquest comentari. Veig que vas aprenent una mica... D'aquí uns quants anys podràs dir que saps una miqueta sobre bolets. Això sí, hauries de surtit algun dia a caçar-los sobre el terreny.Ferran Arizcun Arizcunhttps://www.blogger.com/profile/04331937562042014767noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7206846711759727335.post-42977617085306717222010-12-11T12:09:17.642+01:002010-12-11T12:09:17.642+01:00Efectivament. Sens dubte el pinetell és més consis...Efectivament. Sens dubte el pinetell és més consistent i amb més textura. Cal afegir-hi els condiments del cuiner, però amb igual de condicions, el pinetell guanya de carrer. Ja sé Ferran que tu també tendeixes al pinetell.josep Mnoreply@blogger.com